Mer slapstick än Mr Bean

Detta har jag lyckats med under stockholmsvisiten:

DSC01732

Dessutom så råkade jag visst missa stolen och sätta mig på golvet när jag skulle hälsa på piratpartiets ledare.

Nåja, det var emellertid mycket trevligt , nätseminariet med Juliagruppen likaså. Jag tror det var Nicklas Lundblad som pratade om hur internet riskerar att bli som ett begränsat stuprörssystem om lobbyisterna får som de vill. Om tre veckor fortskrider tredjebehandlingen av telekompaketet, som kommer avgöra hur internet ser ut för all framtid. Som jag skrev för en tid sedan så vill jag se internet som ett vindlande vidsträckt landskap utan godtyckliga stängsel som staten sätter upp (that is not internet, som Jérémie Zimmermann sa.) och chrisk har rätt när han säger att internet riskerar  fjättras i kabelteveliknande tvångskonfigurationer. Vi måste reagera (tjata) så att det inte blir så. ibland önskar jag att jag hade varit med på åttiotalet. innan staten fattade vilken potential som fanns i de där små hemliga nätverken som spirade i stenåldersdatorer och beslöt sig för att lägga vantarna på dem.

5 svar till “Mer slapstick än Mr Bean

  1. Riset! Jag hade glömt det.

  2. Själv hade jag glömt att jag var tjock, fast det är å andra sidan hamstrarna på bilden också och de såg trots allt ut att må bra 🙂

  3. jag såg risspillet coming från miles away. man förstår elins rishat i såna lägen, det ligger ju lite i dess natur att vara lättspillt.

  4. Hamstrarna ska tydligen vara marsvin.

  5. Ping: Julia i mängder | Kaosteori

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s