Grissjukan kom olägligt

glad-gris

Jag antar att svininfluensan var spiken i kistan på mina drömmar om en livs levande husgris. Jag har alltid identifierat mig med tamgrisar. Kvinnliga inomhusgrisar blir tydligen helt crazy när de är brunstiga och anfaller männen i familjen som äger dem. Är det inte helt otroligt? Att de känner av vilket kön individerna i närheten har. Jag hörde om en familj som hade en inomhusgris som hette Polly och den var hemskt praktisk eftersom den åt upp all mat som familjen spillde på golvet. Det skulle passa mig bra eftersom jag alltid drösslar omkring mig när jag äter.

Nåväl. En katt är det nya målet just nu. Min pojkvän vägrar mig dock en dylik eftersom vi 1. bor på 24 kvadratmeter och 2. jag gödde mitt senaste husdjur till döds.

Jag börjar tröttna på våra nuvarande husdjur, de frambringar inte tillräckligt mycket action.

DSC_0017

Därför; är det någon som känner till en bra tvåa i hyfsat centrala malmö? Giv mig och du ska bli rikligen belönad!

5 svar till “Grissjukan kom olägligt

  1. Min kompis hade en gris som hette Molly som de köpte som ”minigris” men visade sig vara en helt vanlig fullstor gris. Hon käkade upp mitt täcke när jag LAN:ade hemma hos honom. Kan lägga till att mina föräldrar inte trodde på den bortförklaringen när jag kom hem.

    Svininfluensan är ett ganska dåligt namn, smittan smittar nämligen inte mellan människa och gris så köp dig din gris du!

  2. HAHA. det är ju en helt fantastisk anekdot. blev hon mat för ett år sedan?

  3. Det är tydligen ganska vanligt förekommande att man istället för en minigris får ett s.k. hängbuksvin, då dessa ser i stort sett identiska ut som kultingar. Men jag har också alltid velat ha en gris, tänk att ha en liten kompis som nöffar runt där hemma och skriker av glädje när man kommer från jobbet. Jag hade planerat att skaffa en gris och döpa den till Hannibal, men min sambo vill inte…

  4. Damn, jag älskar din blogg.

  5. Åh, jag älskar att du har en frida kahl0 på väggen!:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s