Som sagt, jag gillar inte andra länder.

65 Jotunheim-Gjende lake-1

Norge var fruktansvärt. Man var tvungen att åka båt dit och det fanns inget Seven eleven eller ens Ica i närheten. När täckningen på mobilen bröts så kändes det som att något i mitt hjärta gick sönder. Jag kunde inte längre leta efter Chanel-parfymer på tradera och allt min pojkvän pratade om var troll och jättar eftersom han fått för sig att Grieg skrev I bergakungens sal där. Bergen var retligt vackra men för höga för att vi skulle orka oss upp på dem. Jag såg en varg och upplyste skräckslaget och högt alla på fjällstationen om detta. sen förklarade robert  att det var en hund.

Dalarna däremot var ett land av mjölk och honung.   Grövelsjöns fjällstation hade en hel godisbtik och en resturang med hemskt god pannacotta. Jag köpte massor av destruktiva tjejtidningar på underbara underbara Ica och sen åt vi godis och sov i bilen med utsikt över fjällen. Vi gick faktiskt upp på ett också, jag var väldigt arg på robert hela tiden eftersom han inbillade mig att jag inte alls skulle få hjärtinfarkt och dö av den fruktansvärda, fruktansvärda ansträngningen det kostade mig att ta sig upp. Förvånande nog dog jag inte och han fick vatten på sin kvarn. jag babblade ohämmat i svår chock i två timmar efteråt om hur modig jag hade varit.

nu befinner jag mig i en underbar sommarstugeliknande villa i en djungel i åkersberga utanför stockholm och hänger i tjockholmen tillochmed tisdag. den lätta ångesten över att jag förlorat en follower på twitter dämpas av den milda, ovirtuella vinden från sjön.

5 svar till “Som sagt, jag gillar inte andra länder.

  1. Haaaahahahaha. Du är ett snille. Min vän Maria kallde mig ”naturfrånvänd”. Ett nyligt sms från min mor under resa på Island: ”Här är onödigt mycket natur. Stora fula ytor. Fler hästar än människor.”

    Jag är stolt över henne.

  2. ”You don´t have to be old to be wise”, sa redan Judas priset men jag blir lite stressad om du bara är 21 år… Så mycket kunnskap, ironi och ett gott handlag vid språket, jag kastar in handduken… jag skulle vara ett fan om jag inte var så avundsjuk, keep up the good work, – gubbe på 40 vårar….; )

  3. anonym, å tack så himlars mkt! jag vågar aldrig säga när jag är avis på nån, fint gjort.
    andreas, hahaha stora fula ytor. låter som en bra person.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s