Gör nu inte som Paris Hilton idag

a_paris_vote

som drev en valkampanj inför valet i USA men sedan var för bakfull för att gå och rösta. Skriv Feministiskt initiativ på valsedeln idag, så kan vi bli av med det utbredda abortmotståndet i europa, trafficking, påven och könsorättvisor. Strunta i piratpartiet som tycker att vård, skola och omsorg är ”skit”.

5 svar till “Gör nu inte som Paris Hilton idag

 1. Lars Hallén

  Eller skriv Miljöpartiet och ta miljöhotet på allvar. Miljöpartiet är det enda parti med realistiska målsättningar – det vill säga om det ligger i allas intresse att leva om tio år. Men visst, vi kan ju även överleva om vi röstar på Feministiskt initiativ, om prognoserna nu inte är så allvarliga som de verkar. Ja, vi kan ju har tur och överleva ändå.

 2. Olof Noaksson

  Piratpartiet är det enda parti som tar hotet mot demokratin på allvar. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5320788.ab
  är bara ett exempel på de inskränkningar av yttrandefriheten som sker. I Frankrike jobbar nu för att deras lagar ska gälla hela EU.

  Demokrati behövs annars kan vi aldrig jobba för ett jämställt samhälle. Jag skulle aldrig offra demokratin för något annat. Skulle du? Frågan vi alla måste ställa oss är, kan vi accepterar en inskränkning av demokrati för vårt allas ”bästa”? Låter inte det lite som animal farm, 1984, a clockwork orange?

  Det är en skrämmande framtid vi har framför oss. Om vi inte gör något. Rösta pirat!

 3. Plötsligt känner man sig nästan malplacerad som moderat.

 4. …eller för den delen som av omständigheterna påtvingad soffliggare som inte är särskilt upprörd över det. 🙂
  Var tvungen att göra ett såntdär DN-test som föregår varje val för att se vad jag borde ha röstat på om jag kunnat. Var visst mp, föga överraskande iofs. Konstigt nog var pp lika långt från mina åsikter som m, tycker det är otroligt bra att något parti vågar vara emot inskräkningarna i yttrandefriheten som görs i öppenhetens namn. Ser de bara till att skaffa sig en ordentlig politik tror jag nästan de kan ha en framtid, tvärtemot junilistan och fi.

 5. Apropå det där med att rösta på FI för att komma tillrätta med de problem du nämner… :

  http://www.nogg.se/blogg.asp?idBlogg=875056&intShowMenu=a3&idHomepage=87912

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s